Sunday, 4 November 2012

TIPS,cara mengamalkan dan FAQ untuk produk BEUTSKIN ESSENCE & SNE Capsule

1- cara makan
2 biji pagi sejam sebelum breakfast atau suppliment lain.
2 biji malam sebelum tido atau sejam selepas makan suppliment lain.
boleh makan 2 biji sehari tetapi kesannya agak lambat berbanding ambil 4 biji.
boleh makan lebih capsule ikut kemampuan @5 biji sekali makan.

2- boleh makan serentak dengan SNE capsule.
tips # kalau boleh kunyah la ye.sbb akan cepat serap dlm badan kita.
kalau tak boleh,telan je ok...

3-sesiapa yg lepas pantang, kalau fully bf TIDAK DIGALAKKAN ambil BE dengan dosage yg tinggi. disarankan ambil BE dan SNE Capsule.
BE cukup 1biji 2x sehari.
Elok mkn masa dlm pantang,sebab nak pulihkan rahim dan menambahkan susu...

4- Lelaki boleh makan BE ye uols...

5- Wajib minum air minimum 3L sehari

6- Makan takde pantang,tp sendiri mau ingat mana baik mana buruk..

7- BE dan SNE capsule boleh disapu pada kulit ok...

8- Sesiapa ada masalah jerawat yg berat,wajib ambil bersama SNE capsul untuk pulihkan jerawat anda dengan cepat dan sempurna..

9- Lagi bagus ambil 1 set Sne capsule,BE dan excel tea... tapi sayangku jgnlah sampai bergolok bergadai nak mkan benda2 ni semata2...kita ikut mana yg kita mampu ok..

10- tidakbalas produk akan ikut hormon atau keadaan badan kita.lain org lain tindakbalas & jangka masa.
contoh: ada yg keluar jerawat dulu,badan rasa panas nak demam dll.itu sebab nak buang toksin yg dah lama kita simpan mcm brg kat museum tu kan..so biarkan dia buang.sabar tu penting nak lawa kan...
Benda tu akan berlalu..
Akak ni pun dah lalui nya..

11-sape2 yg period tak teratur,period pain melampau (mcm ai kan) mmg bagus amalkan BE & SNE skali..alhamdulillah semua dah normal.. takde dah terbaring macam udang bila time period..muahahahahah

12- Product SNE takde side effecr sbb semua bahan2 dari tumbuh2an..tiada chemical ok....

SAY ADIOS TO PAIN KILLER UOLS..love2

No comments:

Post a Comment